MAMMA MIA MUNZUR

MAMMA MIA MUNZUR Kwaliteit Service Klantvriendelijkheid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 793 beoordelingen
27 sep 2020 om 6:05 Ik zar me een maat 50 m vederop im zijn huis en we hadden geen zin om naar de winkel toe te gaan, kwamen ze gewoon koud bier brengen. TOPPERS!!
25 sep 2020 om 20:13 Dit keer een teleurstelling omdat het eten wat goed van smaak was en er verzorgd uitzag helaas koud was en dit doet de smaak geen goed. Ik heb deze ervaring nog niet eerder gehad. Erg jammer
24 sep 2020 om 20:03 Kebab nie dobry ostatni raz prze zemnie zamówiony ! Nie polecam
21 sep 2020 om 6:02 Besteld: schotel Aflevertijd: 18.30 Kwaliteit: Prima Tijd van bezorgen: Stipt Hoeveelheid: Meer dan genoeg Ondanks afstand prima warm en smakelijk. Voor mij reden genoeg om dit restaurant vaker te laten bezorgen.
20 sep 2020 om 19:59 2 uur gewacht op poep
20 sep 2020 om 10:56 Uur te laat
14 sep 2020 om 10:46 2 uur gewacht op een broodje
12 sep 2020 om 21:06 Wat een ballentent.. 1 uur bezorgtijd bleek 2 uur.. staan bij het verkeerde adres, en de bestelling klopt niet.. nooit meer
11 sep 2020 om 20:15 Zoals altijd heerlijk eten en warm! Supervriendelijk personeel!
9 sep 2020 om 22:18 Pizza zat geen ui op en was koud.
6 sep 2020 om 22:16 Eten was lekker. Wel jammer dat de bezorging 40 minuten langer duurde dan aangegeven.
6 sep 2020 om 20:59 Het eten was gelukkig erg lekker maar bijna TWEEEEE uur wachttijd is echt veeeeel te lang, idioot gewoon. Hierdoor bestellen wij niet meer bij dit restaurant. Jammer, want het smaakte echt prima. Veel slechte recensies over wachttijd!