MAMMA MIA MUNZUR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mamma Mia Munzur. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 9:00 superlekker, elke keer als we het bestellen, aanrader ! ik lees dat andere vinden dat het lang duurt, ik krijg het altijd erg snel max 30 min
29 jan 2023 om 21:04 Mooi optijd en heerlijk
27 jan 2023 om 21:52 Eten was we goed! Duurde alleen veelste lang met bezorgen! 17:09 besteld pas half 8 bezorgd dit is veelte laat ook voor de kids!
22 jan 2023 om 23:21 Heerlijk gegeten super
22 jan 2023 om 22:26 Heerlijk en precies op de doorgegeven tijd bezorgd!
22 jan 2023 om 16:07 Lekker man
8 jan 2023 om 19:43 Erg late levering en nog nooit zo een slechte kapsalon en durum ergens gegeten.
7 jan 2023 om 20:22 Top service.
6 jan 2023 om 22:28 Het was heerlijk. Prima op tijd bezorgd!
3 jan 2023 om 21:24 Bestelling was niet goed gegaan penne bolognese besteld en totaal iets anders geleverd. 1e keer hier besteld en na het wachten toch maar besloten dat het bij deze ene keer blijft.
1 jan 2023 om 21:00 Het duurde kk lang voordat ik mijn eten kreeg. Ik had besteld om 16:09 en kreeg het pas om 19:02
28 dec 2022 om 22:16 Eten goed en warm alleen wel erg lang moeten wachten om 19:30 besteld en pas na 21:00 ontvangen